Huurprijs

De huurprijs van €650 (excl. Btw indien btw van toepassing) omvat het gebruik van de zaal, parking en tuin. Alsook het gebruik van de aanwezige toestellen, glasservies en koffieservies. Huurder dient de zaal veegschoon na te laten (artikel 3) , verdere opkuis van de zaal zit inbegrepen in de huurprijs.

Er dient alsook een waarborg van €250 te worden betaald.

Het totaal bedrag van €900 (excl. Btw indien btw van toepassing) (met uitzondering van huur meubilair) moet betaald worden binnen de 14 kalenderdagen na het ondertekenen van de huurovereenkomst, met een minimum van 7 kalenderdagen voor huurdatum.  Deze huurprijs kan betaald worden op rubriekrekening van Vastgoed Sinnaeve , ING IBAN  BE19 3850 5639 0712

Indien de zaal schadeloos en veegschoon (artikel 4) wordt afgeleverd door de huurder, ontvangt deze zijn huurwaarborg terug binnen de 7 werkdagen na afgifte sleutel.

Volgende goederen zijn niet inbegrepen in de huurprijs maar kunnen afzonderlijk gehuurd worden:

 

 

 

 

 

 

 

Boven vermelde prijzen zijn excl. Btw indien btw van toepassing

Artikel 3: eind en afsluit van feest

De huurder dient bij overeenkomst de zaal veegschoon af te leveren op het overeengekomen tijdstip.

Dit wil zeggen dat de huurder instaat voor het verwijderen van eventuele eigen decoratie, afval, in zaal alsook in de tuin. Overschot, leeggoed, afval dient te worden meegenomen door de huurder en mag niet nagelaten worden in de zaal of omgeving.  Alsook mogen er geen afvalzakken worden nagelaten. Dichtstbijzijnde glascontainer is te vinden op volgend adres : Bovekerkestraat , Koekelare. Extreme bevuiling veroorzaakt door de huurder of diens gasten dient verwijderd te worden door de huurder (kauwgom, kaarsvet, sigarettenpeuken,…). Huurder dient alsook de bar, koelkasten en keuken proper na te laten.

Verdere opkuis gebeurd door de verhuurder.

Indien de zaal niet veegschoon wordt afgeleverd, of het afval niet werd meegenomen door de huurder, worden de bijkomende kosten afgetrokken van de waarborg.

Artikel 4 : afname drank en eten

U bent volledig vrij in de organisatie van uw feest. Bij feestzaal d’Houtlandhoeve zijn er geen verplichte afnames van traiteur of drankenhandel. Traiteurs kunnen plaatsnemen op de parking achteraan of eventueel in overleg in de tuin. Alsook foodtrucks zijn na overleg toegelaten in de tuin.

Artikel 5 : Externe partijen

Het staat de huurder vrij om te werken met externe partij voor de huur van eetservies, aankleding van zaal, discobar, DJ, live-artiesten… Gebruik van externe diensten of partijen zijn steeds op verantwoordelijkheid van de huurder. Gelieve bij gebruik van DJ, artiesten of muziekinstallaties steeds de geluidsnorm van 95Db te respecteren.

Artikel 6: Inrichting

Als verhuurder doen we er alles aan om de infrastructuur zo perfect mogelijk te laten matchen met uw feest. Hou er daarom rekening mee dat er niets op de vloer wordt vastgemaakt van de feestzaal, gang, de vestiaire of toiletten. Op de muren en het plafond mag niet bevestigd worden. Er mag geen blijvende schade worden veroorzaakt door de huurder.

Artikel 7: Brandveiligheid

Als verhuurder hebben wij het nodige gedaan om de zaal te voorzien van de brandbeveiliging.

Daarom vragen wij aan de huurder om volgende afspraken te respecteren:

  • Nooduitgangen mogen nooit geblokkeerd worden.
  • BBQ of friteuse dient steeds buiten te worden geplaatst.
  • Gebruik van kaarsen in de zaal zijn afgeraden
  • Gebruik van tuinkaarsen en vuurwerk is verboden
  • In de zaal mag niet gerookt worden, in de tuin bevinden zich asbakken. Gelieve uw gasten te verzoeken hiervan gebruik te maken.
  • Rookmachines zij niet toegelaten in de zaal

Artikel 8: Dieren

Het is niet toegelaten de zaal of het domein te betreden met huisdieren zonder onderling overleg. Begeleidingshonden zijn wel toegelaten.

Artikel 9: Parking

De zaal is voorzien van een parking.  De verhuurder is niet verantwoordelijke voor eventuele ongevallen of schade aan de geparkeerde wagens.

Artikel 10: Sleutel

De huurder ontvangt één sleutel van de zaal. Indien de huurder deze sleutel verliest worden de sloten vervangen op kosten van de huurder.  Sleutel wordt steeds afgeleverd in overleg met één van de verantwoordelijken.